Печат Е-мейл

За всеки сайт детайлите имат значение. Важно е сайта да присъства на местата, където е необходимо, по начин, по който да е полезен на търсещите информация потребители.
За всеки проект, по който работим се съобразяваме с нуждите и изискванията на клиентите. Наша грижа е да предложим варианти и начини за реазиране на целите.
Процеса на създаването на един сайт условно се разделя на два подпроцеса - първоначално изготвяне и поддръжка.
Ако по някаква причина не сте доволни от настоящия ви сайт или бихте искали по някакъв начин да го освежите или да добавите нова функционалност можем да ви предложим частичен или цялостен редизайн, запазвайки, ценната за вас информация, която вече е публикувана.

За всеки конкретен случай и нужда можем да ви изготвим оферта, която да включва нужните за вас дизайн, елементи, функционалности, езикови версии и/или други специалнио изисквания (виртуален магазин, сайт за он-лайн услуги или други)

За всеки сайт ви осигуряваме за периода на договора УЕБ-хостинг пространство, съобразно специфичните изисквания и съдействаме или запазваме на избрано ИМЕ в областите .bg .com, .net, .org, .biz, .info или друга свободна за регистриране обаст.

За конкретни цени моля подайте вашето Запитване.

Част от публикуваните УЕБ-проекти:

 

varnamakeup.com

 

 

bgconsider.com

 

Sis Auto - autorent-varna.eu

 

Diculescu.com

 

varna-topoli.com

 

DSK Disk dobrich

 

Botev - Rilski

 

Prosveta - Vetrino

 

Svetlina - Vetrino

 Vetrino